05 June 2012

Leuke stageplaats Elektrotechniek


Als onderdeel van het derde jaar van de opleiding E-technology aan de Hogeschool van Amsterdam moest ik er een stage volgen van minimaal 100 werkdagen. Deze stage heb ik de afgelopen vijf maanden bij LED Lease & Finance gelopen. De stage is mij zeer goed bevallen, het is een erg leuk team waarbij ik veel vrijheid kreeg om mijn eigen voorkeuren aan te geven.

De opdracht, het doen van onderzoek naar de problemen rondom het dimmen van led verlichting was erg interessant. Dit komt vooral doordat het bij nog maar weinig mensen in de industrie echt duidelijk is waarom er bepaalde problemen kunnen optreden bij het dimmen led. Het onderzoek bracht dus echt nieuwe inzichten. 

Ook kreeg ik regelmatig de mogelijkheid om mee te gaan naar gesprekken met potentiĆ«le klanten en leveranciers waardoor ik nu een veel beter beeld heb van de zakelijke kant van het bedrijfsleven. Op de foto hierboven was ik bijvoorbeeld bij de oplevering van een project in een skihal. 

Al met al was deze stage echt top! Ik kijk met een zeer goed gevoel terug op de afgelopen vijf maanden, ik kan mijn medestudenten een stageplaats bij LED Lease zeker aanbevelen!


Bas de Groot, HvANo comments:

Post a Comment