23 February 2012

LED Lease en Greenlightning bundelen krachtenLED LeaseLED Lease

Greenlightning en LED Lease & Finance bundelen hun krachten. Hiermee worden wij de grootste onafhankelijke leverancier van duurzame verlichting, en de enige die zijn producten op afbetaling aanbiedt. Op die manier onderstrepen wij de kwaliteit van onze lampen:

  • Wij voorzien onze klanten van duurzame verlichting, onafhankelijk van enige technologie of producent. Afhankelijk van de lichtvraag en het aantal branduren is soms led, soms TL-5 en soms een andere technologie de verstandigste keuze.
  • Onze klanten kunnen deze verlichting gedurende 5 jaar afbetalen. U hoeft niet te investeren, de lampen worden uit de besparingen betaald, en enig kwaliteits- of productrisico blijft onze verantwoordelijkheid.
Wij hebben sinds 2009 een sterke klantenbasis gebouwd, waaronder het Albert Schweitzer Ziekenhuis, het Kennemer Gasthuis, theater Cascade, De Uithof, de Balie, De Zoete Inval, The Manhattan Hotel Rotterdam, ING Real Estate, CBRE, Savills, de Universiteit van Amsterdam en Houthoff Buruma.

Wij hopen ook u als klant te mogen (blijven) bedienen.

Alle uitstaande aanbiedingen blijven van kracht en worden door LED Lease & Finance B.V. gestand gedaan. Uw contactpersonen Tristan van Doorn, Gijs de Rooij en David Mozes zijn bereikbaar op telefoonnummer 020 - 3306000 of e-mail info@ledlease.com.


No comments:

Post a Comment